Dóra és barátai 3D képkészítő-Kiddo Books

VAN
Raktárkészlet:
Dóra és barátai 3D képkészítő-Kiddo Books-ovodavilag.hu
990 Ft

Dóra és barátai 3D képkészítő-Kiddo Books a kis felfedező Dóra képkészítője!

Részletek

Dóra és barátai 3D képkészítő-Kiddo Books ha kedvenced Dóra a kis felfedező, akkor ez a foglalkoztató füzet biztos a kedvenceddé válik! 

3D-s képkészítő foglalkoztató füzet, a népszerű Dóra és barátai rajzfilm karaktereivel. A készletből 3D hatású képek készíthetők, két háttérkép, és a kivágható figurák segítségével. 

 

Korosztály: 6-10 év.

 

Kiddo Books fejlesztő foglalkoztató füzetek és színezők óvodás és kisiskolás korosztály számára

A nagyobb gyermekek számára szóló színezők mindegyike változatos feladatokat tartalmaz, melyek egyben tanítanak is! Serkentik a gyermekek gondolkodását, gyakorolhatjuk vele a számokat, bevezetik a gyermekeket a számok világába! Megtalálhatóak benne a labirintusos feladatok, a pontról pontra színezők, számok alapján összekötős feladatok és számok alapján színező feladatok! Használhatnak a gyermekek különböző eszközöket a foglalkoztató füzetek elkészítéséhez, mint pl az olló és ragasztó.

 

Tanító jelleggel bírnak, hisz mindazon felül, hogy foglalkoztató és lekötik, a gyermekek figyelmét, készségfejlesztő és kreatív értékekkel bírnak. Alapvetően fejlesztik a rajzkészséget, ezáltal a finom motorikus készség is fejlődik, a kreativitás és a fantázia.

 

Vásároljon gyermekének Kiddo Books fejlesztő és kreatív foglalkoztató füzetet. Válassza ki gyermeke képoességének a legmegfelelőbbet és rendelje meg online az ovodavilag.hu játék webáruházból!

Adatok
Kategória
Foglalkoztató füzetek, könyvek
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség
Gyártó
Kiddo Books
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Kiddo Books
Cikkszám
7008
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!