Dominó játék Állatos - Djeco

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Dominó játék Állatos - Djeco
Dominó játék Állatos - Djeco
Dominó játék Állatos - Djeco
Dominó játék Állatos - Djeco
Kategória
Dominó
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
3 990 Ft

Dominó játék Állatos - Djeco

Játék az állatokkal ebben a színes dominó játékban, melyet a Djeco játék gyártó tervezett!

Részletek

Dominó játék Állatos - Djeco gyönyörűen festett, kiváló minőségű, fából  készült dominó játék. Nagyon szép, vidám, színes dominó játék a képemlékezet gyakorlásához. Az Állatok dominó fejlesztő játék kedves állatfigurái az azonosságok megfigyelésére alkalmasak. Az állatfigurák mögött festett háttérszín pedig a két kép közötti különbség felfedeztetését szolgálja. Ez a  játék segít a legkisebbek a pontos megfigyelésének a fejlődésében, és az ismeret felhasználásában. Képpároztató, emlékezet fejlesztő játék a gondolkodás fejlődését is szolgálja.

 

Tartalma:

  • 28 db dominó

 

A doboz mérete: 21,8 x 18,8 x 4 cm

Anyaga: minőségi kemény karton

Ajánlott életkor: 3-6 éveseknek

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ8115
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!