Djeco memória játék

VAN
Raktárkészlet:
Djeco memória játék - ovodavilag.hu
Djeco memória játék - ovodavilag.hu
Djeco memória játék - ovodavilag.hu
Djeco memória játék - ovodavilag.hu
5 330 Ft

Djeco memória játék keresd meg az állatok párját és gyűjtsd össze te a legtöbb képpárt!

Részletek

Djeco memória játék vidám, színes memória játék a képemlékezet gyakorlásához. A Teki és társai memória fejlesztő játék kedves állatfigurái az azonosságok megfigyelésére alkalmasak. Az állatfigurák mögött festett háttérszín pedig a két kép közötti különbség felfedeztetését szolgálja. Ez a memoria játék segít a legkisebbek a pontos megfigyelésének a fejlődésében, és az ismeret felhasználásában.

 

Képpároztató, emlékezet fejlesztő játék a gondolkodás fejlődését is szolgálja.

 

Tartalma:

  • 28 db dominó

 

Anyaga: Fa

Ajánlott kor: 3-6 éveseknek

Adatok
Kategória
Memória játékok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Fejlesztési terület
fantázia, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség, memória
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Gyártó
Djeco
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ1645
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!