Divattervező műhely - Egyedi estélyi

VAN
Raktárkészlet:
Divattervező műhely - Egyedi estélyi-ovodavilag.hu
Divattervező műhely - Egyedi estélyi-ovodavilag.hu
Divattervező műhely - Egyedi estélyi-ovodavilag.hu
Divattervező műhely - Egyedi estélyi-ovodavilag.hu
Divattervező műhely - Egyedi estélyi-ovodavilag.hu
Divattervező műhely - Egyedi estélyi-ovodavilag.hu
Kategória
Öltöztetős divattervezős játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Djeco
3 590 Ft

Divattervező műhely - Egyedi estélyi Djeco kreatív készlet új darabja a divattervező műhelyben: alkalmi ruhák.

Részletek

Divattervező műhely - Egyedi estélyi készíts gyönyörű estélyi ruhákat a Djeco készlet segítségével! Minden lányka szereti a divattervezős játékokat, főlag, a képzeletükre van bízva, hogy milyen ruha készülhet! 

Ez a készlet egy vonzó alkalmat kínál a kreatív hímzéshez: a gyermekek színes fonalakat, gyöngyöket és flittereket varrhatnak az elegáns, előre nyomatatott estélyi ruhákhoz.

Tartalma:

  • 1 db előre nyomtatott szövet, mérete 21 x 28 cm
  • 1 db hímzőkeret
  • 1 db hímzőtű
  • 3 db hímzőfonál
  • 1 cs csillám
  • 1 db ragasztótoll
  • 1 db színes útmutató

Ajánlott életkor: 9 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ9845
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!