Digitális fülhőmérő Mediblink M300

VAN
Raktárkészlet:
Digitális fülhőmérő Mediblink M300
Digitális fülhőmérő Mediblink M300
Digitális fülhőmérő Mediblink M300
Digitális fülhőmérő Mediblink M300
Kategória
Lázmérők
Gyártó
Mediblink
12 490 Ft

Digitális fülhőmérő Mediblink M300

Magas hőmérséklet esetén (38°C felett) hangjelzést ad és egy szomorú arcocska (emoji) fog megjelenni a képernyőn. 38°C alatt vidám arcocska jelenik meg a kijelzőn. 

Részletek

Digitális fülhőmérő Mediblink M300 1 másodperc alatt méri a hőmérsékletet a fülben. Magas hőmérséklet esetén (38°C felett) hangjelzést ad és egy szomorú arcocska (emoji) fog megjelenni a képernyőn. 38°C alatt vidám arcocska jelenik meg a kijelzőn. Vízálló szenzor végződésének köszönhetően egyszerű a karbantartása. Gazdaságos, szonda borítás mentes. Nagy LCD kijelző, az utolsó 10 mért eredmény tárolása, gyenge elem kijelzés, automatikus kikapcsolási funkció és váltási lehetőség °C és °F között. Az elem tartozék.

Mediblink M300 digitális fülhőmérő
  • Nagy mérési pontosságú szenzor
  • Mindössze 1 másodperc a mérési idő
  • Vízálló szonda
  • Szonda borítás mentes
  • Extra nagy kijelző kék háttér világítással
  • Láz jelző funkció hanggal
  • 10 memóriás
  • Automatikus kikapcsolási mód
  • Egyszerű és biztonságos működtetés
  • Praktikus kialakítás
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Mediblink
Cikkszám
460014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!