Csempekréta 4db-os Edushape

VAN
Raktárkészlet:
Csempekréta 4db-os Edushape
Csempekréta 4db-os Edushape
Csempekréta 4db-os Edushape
Csempekréta 4db-os Edushape
Csempekréta 4db-os Edushape
Csempekréta 4db-os Edushape
Kategória
Fürdőjátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Edushape
2 745 Ft

Csempekréta 4db-os Edushape

Színezzen gyermeke akár fürdés közben ezzel a szuper 4db zsírkrétával, melyet könnyen ellehet távolítani a csempéről!

Részletek

Csempekréta 4db-os Edushape színezés fürdés közben? Igen! Mindezt ezzel a szuper zsírkrétával, melyet most kimondottan fürdéshez ajánlunk! A csempekréta könnyen lemoshat, így gyermeke többször is rajzolhat!

 

Csempekréta 4db-os Edushape színei:

  • zöld
  • kék
  • piros
  • sárga

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Edushape
Cikkszám
202142
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!