Creative Kids Kiddy Dough gyurmagyár, sötétben világító gyurmakészlet

VAN
Raktárkészlet:
Creative Kids Kiddy Dough gyurmagyár, sötétben világító gyurmakészlet
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Creativ Kids
3 450 Ft

Creative Kids Kiddy Dough gyurmagyár, sötétben világító gyurmakészlet készítsd el a saját formáidat s még szórakoztatóbba lesz a gyurmázás.

Részletek

Creative Kids Kiddy Dough gyurmagyár, sötétben világító gyurmakészlet készítsd el a kedvenc figuráidat, vagy a kedvenc állataidat ezzel a szuper gyurmakészlettel. Mindent megtalálsz benne, ami egy tuti játékhoz szükséges. Azonban este sem kell unatkoznod, hisz ebben a szettben világító gyurmák vannak, így a figuráid a sötétben világítnak. Készítsd el a gyurmafiguráidat nappal és nézdd meg mit mutat a sötétben.

 

A sötétben világító gyurm a készlet tartalma: 

  • 6 db forma
  • 2 db formázó vonalzó
  • 1 db kaparó eszköz
  • 1 db gyurmaformázó gép
  • 3 doboz gyurma sárga, kék, piros színekben

 

Ajánlott kor: 6 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Creativ Kids
Cikkszám
76732
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!