Bűvésztrükkök - Szimbólumok - Symbolo

VAN
Raktárkészlet:
Bűvésztrükkök - Szimbólumok - Symbolo -ovodavilag.hu
Bűvésztrükkök - Szimbólumok - Symbolo -ovodavilag.hu
Bűvésztrükkök - Szimbólumok - Symbolo -ovodavilag.hu
Bűvésztrükkök - Szimbólumok - Symbolo -ovodavilag.hu
Kategória
Bűvészdobozok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

10 Éves kor felett
Gyártó
Djeco
2 100 Ft

Bűvésztrükkök - Szimbólumok - Symbolo Mit mondanak neked a szimbólumok? Fedezd fel a varázslatok világát a Djecoval!

Részletek

Bűvésztrükkök - Szimbólumok - Symbolo Nagyszerű bűvésztrükk a Djeco kínálatában, kezdő mágusok és varázslótanoncok számára!

 

Ejtsd ámulatba a közönséget fantasztikus mágikus tudásoddal! Ehhez nem kell más, mint gyakorolnod sokat, követni az utasításokat lépésről lépésre!

Ne feledd, a trükköket ne ismételd meg, még akkor sem, ha a közönséged ezt kéri!

A titkaidat jól rejtsd el, nem tudhatja meg más!

 

 

Ajánlott 10 - 14 éves kor között

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ9934
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!