Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Bevásárlólista társasjáték-Ruhaneműk

VAN
Raktárkészlet:
Bevásárlólista társasjáték-Ruhaneműk-ovodavilag.hu
Bevásárlólista társasjáték-Ruhaneműk-ovodavilag.hu
Bevásárlólista társasjáték-Ruhaneműk-ovodavilag.hu
Bevásárlólista társasjáték-Ruhaneműk-ovodavilag.hu
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Orchard Toys
2 450 Ft

Bevásárlólista társasjáték-Ruhaneműk fejlesztő társasjáték óvodás korú gyerekeknek!

Részletek

Bevásárlólista társasjáték-Ruhaneműk ezzel a játékkal még több mindent tudsz vásárolni! A Bevásárlólista társasjáték remek kiegészítője, hisz itt már különböző ruhákat is megtudsz vásárolni! 

Fejlesztési célok: Az Orchard Toys játékok fejlesztő játékok serkentik a gyermekek egymás közti kommunikációját, erősítik a köztük lévő kapcsolatot, közösségi élményt nyújtanak. Ez a játék különösen a következő területek fejlesztésére szolgál: megfigyelés, emlékezet, személyiség és szociális készségek, környezetünk megismerése, megértése, szókincsbővítés, nyelvtanulás

 

Életkor: 3-7 évesek számára


A játékosok száma: önmagában 2 gyermek, a Bevásárlólista alapjátékkal együtt akár 6 gyermek részére


A készlet tartalma: 

  • 2 bevásárlókosár
  • 2 bevásárló lista
  • 16 képkártya


A játék célja, hogy elsőként rakjuk be a kosárba a bevásárlólistán lévő összes árut.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,ügyességi társasjáték
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Orchard Toys
Cikkszám
OR091
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!