Betűvarázs fejlesztő társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Betűvarázs fejlesztő társasjáték
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
D-Toys
1 990 Ft

Betűvarázs fejlesztő társasjáték játszátok el a kedvenc szólánc játékotokat!

Részletek

Betűvarázs fejlesztő társasjáték ezt a társasjátékot nem lehet kihagyni! A szabályok: a mezőre lépve láthatod, hogy milyen témájú szót kell mondanod. Sport, ország, állat? Ha húzol egy betűt, az meghatározza a szó kezdőbetűjét.

Kedvelt szórakoztató játék. Játék közben megismerheted a betűket, sportokat országokat, állatokat. Fejleszti a kommunikációs készséget, kreativitást, az olvasást és a találékonyságot. Remek családi társasjáték

A játék fejleszti a megfigyelő képességet, kommunikációt és az olvasást

Játékosok száma: 2-4 játékos

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
memóriát,megfigyelő képességet,szociális képességet,olvasást,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Magyar Gyártó
Cikkszám
2916
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!