Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhában

VAN
Raktárkészlet:
Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhában
Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhában
Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhában
Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhában
Kategória
Újszülött játékbaba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Berenguer
22 990 Ft

Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhában viseld gondját édes játékbabádnak!

Részletek

Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhában kedvenc játékaid a babák, élethű újszülött játékbaba, aki alig várja, hogy játszanak vele és gondját viseljék! A játékbaba igazi lányok kis ruhácskába bújt ami még több játékélményt biztosít a lányok számára! Öltöztesd fel a kedvenc kis babádat ebbe a gyönyörű kötött rózsaszín ruhácskába és már kezdődhet is a móka! 

A műanyag testű babák neme egyértelműen megállapítható. Segítségükkel már a kisgyermekkor elején elkezdhetjük kialakítani a más nemű emberek iránti tiszteletet, az együttélés alapvető szabályait, míg a textil testű babáknak nincs jelezve a neme.

 

Berenguer játékbabák- újszülött lány rózsaszín kötött ruhábanjellemzői:

  • Élethű, anatómiailag pontos újszülött lány karakterbaba rózsaszín kötött ruhában
  • Méret: 38 cm
  • 2 éves kortól ajánlott
  • Mozgatható fej, karok, lábak
  • Szett tartalma: újszölütt lány baba, kötött rózsszín ruha, sapka, takaróm, születési bizonbyítvány
  • Spanyol prémium minőség
  • a baba a szemét nem hunyja le
  • kemény testű játékbaba, mely fürdetéshez is alkalmas

 

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Fejlesztési terület
utánozós játék,szerepjáték,gondoskodásra nevelő játék
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Berenguer
Cikkszám
18053
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!