Bébi interaktív lámpa Hola

-10%
ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Bébi interaktív lámpa Hola
Bébi interaktív lámpa Hola
Bébi interaktív lámpa Hola
Bébi interaktív lámpa Hola
Bébi interaktív lámpa Hola
Bébi interaktív lámpa Hola
Bébi interaktív lámpa Hola
Bébi interaktív lámpa Hola
Kategória
Készségfejlesztő babajátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

0-1 éveseknek
Gyártó
Hola
6 550 Ft
5 890 Ft

Bébi interaktív lámpa Hola

Barátságos kis éjjeli lámpa, mely gyönyörű igazi csajos színekben pompázik és kellemes hangot ad ki a babáknak!

Részletek

Bébi interaktív lámpa Hola a lámpát kétféle fényerőséggel látták el, így az egyik mellett játszani lehet, mígy a másik fényerősség, tökéletes a gyermekek altatásához! A lámpát könnyen elhelyezhetjük akár az asztalra, vagy akár ágy fölé! 

 

A lámpát egy kötél segítségével lehet felkapcsolni és kikapcsolni. A gyermek lámpa fényét könnyen tudjuk változtatni, ha a kötelet 2 másodpercen belül meghúzzuk!

A gyermek lámpa dallamai nyugtató dallamot játszik, melyet a babaát megnyugtatják.

 

A lámpa alján a 3 gomb segítségével, a lámpa hang és  fény effektjei állíthatók!

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Hola
Cikkszám
795009
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!