Balerina játékbaba Carol Paola Reina

VAN
Raktárkészlet:
Balerina játékbaba Carol Paola Reina-ovodavilag.hu
Kategória
Hajas baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Paola Reina
21 490 Ft

Balerina játékbaba Carol Paola Reina

Baletozz együtt a babáddal, Carol hajas játékbabával!

Részletek

Balerina játékbaba Carol Paola Reina minden lányka szereti a Balerina játékbabákat! Gyönyörű ruhácskájával a kedvenced lesz! A Paola Reina játékbabák mind mind finom illatúak! A haja annyira finom és puha, hogy élmény fésülgetni, és frizurákat készíteni neki! Nyugodtan megmoshatod a haját samponnal, bebalzsamozhatod, mert ugyanolyan gyönyörű marad! Arra figyelj csak, hogy ne mosd meleg, vagy forró vízben, hogy megmaradjanak a vidám kunkori fürtjei.

 

Balerina játékbaba Carol Paola Reina jellemzői:

  • mérete: 32 cm
  • feje és végtagjaik mozgathatóak
  • a baba keménytestű, így fürdetésre alkalmas
  • szemeit a baba nem hunyja le

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Paola Reina
Cikkszám
04446
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!