Az én kis műhelyem baba játék Hola

VAN
Raktárkészlet:
Az én kis műhelyem baba játék Hola
Az én kis műhelyem baba játék Hola
Az én kis műhelyem baba játék Hola
Az én kis műhelyem baba játék Hola
Kategória
Készségfejlesztő babajátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Hola
11 485 Ft

Az én kis műhelyem baba játék Hola

Játék barkácsasztal a legkissebb gyermekek számára, mellyel öröm lesz a játék és a tanulás!

Részletek

Az én kis műhelyem baba játék Hola a játék barkácsasztal egy szuper készségfejlesztő játék, melyet több funkcióban is lehet használni! A barkácsolás mellett egy formabedobó is kialakításra került a gyermekek számára, mellyel a játék még élvezetesebb lesz! A készségfejlesztő játék fejleszti a gyermekek logikus gondolkodását, mindamellett a ritmus érzéket is! A játékban 7 féle programozott zene található hangerő szabályozóval, ezzel is felkeltve a babák figyelmét! 

 

Az én kis műhelyem baba játék Hola tartalma:

  • labda
  • különböző formájú illesztők
  • szerszámok

 

Az én kis műhelyem baba játék Hola jellemzői:

  • ajánlott életkor: 18 hónapos kortól
  • a játék 2 db 1,5V AA elemmel működik, meyet a csomagolás nem tartalmaz

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Hola
Cikkszám
797331
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!