Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco
Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco
Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco
Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco
Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco
Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco
Kategória
Babaházak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
11 990 Ft

Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco álomvilág babaház az új Tinyly figurák számára. Gyönyörű élénk színeivel a lányokat elkápráztatja!

Részletek

Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco hordozható, szétnyitható, emeletes babaház Tinyly figurákkal.

Csipke és habkönnyűség, báj és kedvesség a tervezésben, öröm és bologság a játékban. A legtöbb kislány mindenkori kedvenc játéka a szerepjátékokhoz, a saját világ leképezéséhez kiváló babaház. Ez a retro stílusú, de rendkívül egyedi megjelenésű babaház a Tinyly figurák tervezőjétől nem csak a Tinyly babák és állatkák lakhelye lehet, hanem minden kis figuráé, ami a gyermek szerint ebben a házban lakik. Lehetnek benne még muklik is, mi felnőttek ezt nem tudhatjuk, míg az ezzel játszó gyermek el nem mondja!

Álomvilág babaház - Blucska és Indi háza Djeco tartalma:

  • 1 db babaház
  • 2 db Tinyly figura

 

 

A figura méretei: kb. 7 cm

A ház méretei: 22 x 17 x 10 cm

Anyaga: keménykarton

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
6952
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!