Állati futamok társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Állati futamok társasjáték
Állati futamok társasjáték
Állati futamok társasjáték
Állati futamok társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Loki
5 550 Ft

Állati futamok társasjáték

Ismerkedjenek meg a gyerkeke az állatokkal és segítsenek nekik megszökni az állatkertből!

Részletek

Állati futamok társasjáték segítsetek az állatoknak megszökni az állatkertből!

Nem kell hozzá más, csak összepárosítani az állatok...elejét a hátuljával. Közös erővel az összes állatot kiszabadíthatjátok a játék kooperatív verziójában.

Ha versengésre vágytok, rendezzétek meg az év futamát! Melyik állat lesz vajon a győztes ezen az izgalmas versenyen?

 

Az Állati futamok 2 játék egyben: a kooperatív módot kisebbeknek (4 éves kortól) a versengős változatot nagyobbaknak (6 éves kortól) ajánljuk.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Cikkszám
16196
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!