Activity Junior társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Activity Junior társasjáték
Activity Junior társasjáték
Activity Junior társasjáték
Activity Junior társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Piatnik
6 590 Ft

Activity Junior társasjáték igazi hamisítatlan társasjáték gyerekeknek!

Részletek

Activity Junior társasjáték kitörő nevetés alapos fejtörés, akciók kézzel és lábbal mutogatás - és az idő elszalad! A játék lényege változatlan mint a korábbi Activity játékokban itt is a szavakat kell körülírni, elmutogatni vagy lerajzolni. A kifejezések a gyerekek szókincséhez igazodnak. Az óvodában is szeretik a gyermekek, ovis játéknak és remek választás, hisz óvodai játék.

 

A játék fejleszti szókincst és a kommunikációt, igazi hamisítatlan party társasjáték!

 

A doboz tartalma: - 1 db játéktábla

                           - 330 játékkártya, minden kártyán 3 feladvány

                           - 4 db fabábú

                           - 1 db homokóra

                           - 1 db játékszabály

 

 

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Játékosok száma: 4-12 fő játszhatja

Játékidő: kb 40-45 perc

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, kombinációs készség, kreativitás, rugalmas gondolkodás
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-6 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Piatnik
Cikkszám
744648
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!