Activity Irkafirka társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Activity Irkafirka társasjáték
Activity Irkafirka társasjáték
Activity Irkafirka társasjáték
Activity Irkafirka társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Piatnik
6 590 Ft

Activity Irkafirka társasjáték na mi lesz a te rajzod egy művészi alkotás vagy egy irkafirka lesz? Egy házat lerajzolni igazán nem nehéz! De mi történik akkor, ha nem látod azt, amit rajzolsz? A feladványokat ugyanis a homlokodra erősített rajztáblára kell lerajzolnod!

Részletek

Activity Irkafirka társasjáték melyben két próbálkozásod van! Ha elsőre sikerül a feladványt úgy lerajzolnod, hogy megfejtsék, akkor dupla pontot kapsz! A második próbálkozásra már csak fele annyi pont jár... és nincs harmadik lehetőséged! A majdnem 1000 feladvány szavai első pillantásra egyszerűnek tűnnek és azt gondolod, hogy nem jelent nagy kihívást a lerajzolásuk! Próbáld ki a játékot és rá fogsz jönni, hogy nem is olyan egyszerű szinte vakon lerajzolni valaminek a tükörképét! Őrületesen vicces parti-játék! A feladványok lerajzolása közben ugyanolyan jól fogsz szórakozni a saját ügyetlenségeden, mint a játékostársaid ügyeskedésén!

 

A játék tartalma: - 1 db rajztábla gumiszalaggal

                         - 1 db törölhető filctoll

                         - 1 db törlőkendő

                         - 220 kártya (minden kártyán 4 feladvány)

                         - 20 db műanyag korong

                         - 1 db homokóra (30 másodperces)

                         - 1 db játékleírás

 

A játékhoz szükség van még papírra és ceruzára (a készlet NEM tartalmazza)

 

A játékot 3-10 játékos játszhatja!

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

 

A játékidő kb 60 perc

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, kombinációs készség, kreativitás, rugalmas gondolkodás
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-6 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Piatnik
Cikkszám
768576
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!