Abacolor shapes - Színes abakusz számoló különböző formákkal - MINILAND

VAN
Raktárkészlet:
Abacolor shapes - Színes abakusz számoló -ovodavilag.hu
Abacolor shapes - Színes abakusz számoló -ovodavilag.hu
Abacolor shapes - Színes abakusz számoló -ovodavilag.hu
Abacolor shapes - Színes abakusz számoló -ovodavilag.hu
Abacolor shapes - Színes abakusz számoló -ovodavilag.hu
Abacolor shapes - Színes abakusz számoló -ovodavilag.hu
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 éves korig
3 990 Ft

Abacolor shapes - Színes abakusz számoló különböző formákkal - MINILAND Teljesítsuk a feladatsorokat, fejlesszük magunkat játszva!

Részletek

Abacolor shapes - Színes abakusz számoló különböző formákkal - MINILAND A bőrönd 12 darab feladatsort, valamint 50 darab geometriai formát (10 fajta forma 5 különböző színben) tartalmaz.

A Feladatok teljesítésének sikerélménye mellett nagyszerűen fejleszti a térbeli tájékozódást, formafelismerést, a megfigyelő-, összehasonlító készséget, a finommotorikát, valamint használatukkal a rendezést és a számolást.

 

ajánlott életkor: 3-6 éves kor között

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
14156
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!