ABC Dring! szókincsfejlesztő társasjáték-Djeco

VAN
Raktárkészlet:
ABC Dring! szókincsfejlesztő társasjáték-Djeco
ABC Dring! szókincsfejlesztő társasjáték-Djeco
ABC Dring! szókincsfejlesztő társasjáték-Djeco
ABC Dring! szókincsfejlesztő társasjáték-Djeco
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Djeco
5 690 Ft

ABC Dring! szókincsfejlesztő társasjáték-Djeco vidám társasjáték, a kommunikáció megalapozására és megtanulására

Részletek

ABC Dring! szókincsfejlesztő társasjáték-Djeco egy igen éredkes pörgős szókincsfejlesztő társasjáték.

A játék nagyon hasonlít az " Amerikából jöttem" társasjátékra ám azonban még is teljesen más, hisz kártyákkal játszuk. 

Rakj ki az asztalra négy lapot, majd húzz egy kártyát a betűkártyák közül, és most figyel! Légy te a leggyorsabb aki olyan szót talál amely szerepel a négy kártya valamelyikén és az adott betűvel kezdődik, pontosan azzal amit húztál. Csapj a csengőre és már a tiéd is lehet az kártya! Kinek lesz sok kártyája?

Ezzel a játékkal megtanulod a betűket és egyben fejleszti a szókincsedet is, mindemelett egy gyors és szórakoztató társasjáték, melyet már 7 éves kortól tudtok játszani. 

A doboz tartalma:

  • 44 db helyszín-kártya
  • 41 db betűkártya
  • 1 db csengő

Ajánlott életkor: 7 éves kortól

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, asszociációt, fogalmazási képességet, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,szövegértést,logikát,kombinációs készséget,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-5 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ8484
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!